Smile Is Better :)
Welcome

Heyy , blogger :)
Welcome To My Blog
I'm Harris . 19 . Single ♥
P/s ; Respect my blog !
Terima Kasih :)
Click Click

Stories Author SecondFamily Shouted


CopyRights

All Right Reserved by Harris Denter Ⓒ 2012
Powered by Blogger
Heyy Hoii Haii
Monday, 6 February 2012 | 21:21 | 0 comments
tengok title tuu , haar , tuu Harris copypaste si dea nie punye ayat xD .. si dea ?? OMG ! sape tuhh ?? nak tawu ?? haarr , ape lagy ?? scroll laa button yang kat tengah-2 mouse korang tuhh :D




Tuudiaa , korang kenal takk sape kt atas nie ? 
heh , tak kenal lah tuu , name dea Sha , dea nie tak makedd punn , 
but , she already stole my heart ! 
opss , this secret never be a secret anymore . :(
takpe-2 , banyak lagi secret pasal dea nie , huhu , nak tawu ?? 
belanje Harris makan dulu , hihii :3
btw , Harris suke tengok dea , bile Harris down jea , 
Harris pun bukak laa profile dea , usha photo dea nie ulang-2 , 
sampai Harris kembali senyum , huhuu ,
Tapi kann ?? satu hari nie , time tuu kitorang same-2 edit blog Harris , 
dea tolong Harris , dea suro Harris usha blog dea sbab 
nk bagi Harris paham ape yang dea nk gtwu , 
kire dea explain tapi Harris tak paham-2 , 
Harris pun bukak jelahh , Harris stalking dulu habis-2 blog die , huhuu , 
sorry awakk , then ...
Harris terbace something and i'm down ! feel like wanna die , 
that was funny right ?? tak paya la citer ape yang Harris bace kann ?? 
klaw nk tawu jugakk , bukak lhaa blog dea , 
after that , kitorang macam dah renggang sikitt ,
dea perasan , then dea tnye lhaa , "kenapa kah ?"
mule-2 Harris tipu dea , last-2 Harris terus terang ..
lepas tuhh kann , dea teros update lagi , oh My Lord , terharu sangat-2 , 
Tuhan je yang tahu betape happy nye hati Harris time tuhh . xD
then start dari tuu , Harris rase mcam Harris dah punn sangkot , 
Awakk , saye mintak maaf taww , kesian awakk ,
Harris memang acani , kuat sangat jelous ..
huhuu , whatever laa ...
thankss a lot my babyboo , 
don't break my heart ok :')
that's all , :')



Old things